Beste scout,

Met een heel mooi deelnemersaantal gaan we samen met jou een fantastisch evenement neer zetten deze zomer! De Nationale Jamboree kan niet plaatsvinden zonder de inzet van vrijwilligers zoals jij. Wij zijn als projectleiding dan ook apetrots op het werk wat tot nu toe al is verzet om het evenement mogelijk te maken!

Op de Nationale Jamboree is er net als voor de deelnemers ook een subkamp voor de medewerkers. Het medewerkers subkamp "Gekko" is the place to be waar jij als vrijwilliger je thuis gaat voelen.

Omdat wij het belangrijk vinden dat jij als medewerker goed geïnformeerd bent, sturen wij deze nieuwsbrief. Hier vind je de highlights en belangrijke informatie over de Nationale Jamboree 2020. Als medewerker ga jij drie keer een nieuwsbrief ontvangen. Mocht je informatie missen, twijfel dan niet om dit aan je teamleider te vragen! 

Lenneke van Vliet & Ruben Pol
Projectleiding Nationale Jamboree 2020


Subkamp Gekko

hrmteamNet zoals de deelnemers hebben ook de medewerkers een subkamp op de Nationale Jamboree 2020. Jullie subkamp heet Subkamp Gekko! De subkampstaf van Gekko vertelt graag meer over het subkamp:

Bijna iedereen die deze te 'gekko' Nationale Jamboree 2020 helpt organiseren komt bij ons op het medewerkers-subkamp terecht. Nu snappen we dat de medewerkers van de subkampen maar kort kunnen blijven plakken op een typische kampdag, maar voor alle medewerkers willen we toch een plek bieden waar even “extra” kan worden ontspannen, gegrapt en indien nodig stoom afgeblazen. Een organisatie als deze kan niet zonder allemaal gekko’s die zich 100% inzetten, maar de boog kan niet altijd gespannen staan zullen we maar zeggen!

christianEven voorstellen
Ik ben Christian ten Have, sommigen van jullie kennen mij misschien al als medehoofd van het medewerkers subkamp van de Nawaka. Ook nu heb ik weer zin om bij te dragen aan de beleving en het onderling contact tussen de medewerkers door een aparte plek en programma aan te bieden voor jullie!

Op dit moment is het team nog niet gevuld, maar dat gaat natuurlijk niet zo blijven! Inmiddels zijn er drie gegadigden die bij het team willen, dus de volgende nieuwsbrief volgt de rest van de voorstelronde!

Wat we de komende tijd gaan doen
De komende tijd houden wij ons bezig met het verder vullen van ons team. Nu de programma’s voor de andere subkampen staan kunnen we overleggen waar de mogelijkheden zitten om iets te organiseren voor de medewerkers.
De ideeën lopen uiteen van pubquiz, speeddaten tot workshops en sportieve uitdagingen. Ook daar komt meer over in de volgende nieuwsbrief!


Inschrijven als medewerker

Als medewerker van de Nationale Jamboree moet jij je ook inschrijven. De inschrijving is vanaf nu geopend. Schrijf je dus gelijk in zodat we weten wanneer je aanwezig bent en of je speciale wensen hebt. Je kunt je inschrijven tot 1 juni 2020! Schrijf je dus snel in! Bij inschrijving betaal je direct je medewerkersbijdrage via iDEAL. De medewerkersbijdrage is als volgt:

 • Als medewerker betaal je de medewerkersbijdrage, € 169. De bijdrage is bedoeld om de kosten die voor medewerkers worden gemaakt (voeding, overnachting, faciliteiten) zoveel mogelijk te dekken.
 • Medewerkers die alleen in de opbouw- en afbraakperiode aanwezig zijn, betalen voor elke aanwezige dag € 7,50.
 • Medewerkers die één, twee of drie dagen aanwezig zijn, tijdens de kampperiode, betalen €15 voor elk aanwezige dag. Bij vier of meer dagen geldt het volledige tarief € 169.
 • Medewerkers die tijdens het gehele kamp aanwezig zijn én tijdens de opbouw- en/of afbraak betalen geen vergoeding per dag voor de opbouw- en afbraakperiode. Zij betalen de medewerkersbijdrage van € 169.

​Schrijf je voor 1 juni in via één van de onderstaand links:
Kom je alleen helpen tijdens de opbouw en/of afbraak van het kamp? Klik hier.
Kom je tijdens het kamp 1, 2 of 3 dagen? Klik hier.
Alle overige opties: Klik hier.

(Links zijn expres weggehaald op deze website. Wanneer je benoemd wordt krijg je de links)

Je kunt je alleen inschrijven als je officieel benoemd bent tot medewerker van de Nationale Jamboree 2020. Voor vragen over de inschrijving kun je het beste terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Het HRM-team stelt zich ook voor!

Een onderdeel binnen de Nationale Jamboree is het HRM-team. De medewerkers van HRM bieden ondersteuning in het vinden van medewerkers voor jouw team. We begeleiden sollicitaties en zorgen voor het benoemen van de medewerkers. Daarnaast houden we in de gaten of alle medewerkers in het bezit van een geldige VOG zijn.

Het doel van HRM is dat alle medewerkers tevreden zijn en het naar hun zin hebben in hun eigen team. Zowel in de voorbereiding als tijdens de Nationale Jamboree. Mocht dit niet het geval zijn, dan bieden we graag een luisterend oor en zo nodig en in samenwerking met jouw teamhoofd bemiddelen we hierin.

Het HRM team!

Van links naar rechts:

 • Erwin - Lid Organisatie Team, doet HRM voor OT, Financiën, Communicatie en Informatiebeheer
 • Esmeralda - doet HRM voor Programma en Subkampen
 • Sergei - doet HRM voor Voeding & Horeca
 • Reinder - doet HRM voor Productie
 • Mary - doet de backoffice (VOG en benoemingen)

VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag)

Eén van de voorwaarden om als medewerker mee te mogen doen met de Nationale Jamboree 2020, is dat je een landelijke VOG inlevert die gescreend is op vier screeningsprofielen: Informatie, Geld, Aansturen organisatie en Personen.

Al eerder een VOG ingeleverd, maar nog niet de juiste onderwerpen
Sommigen van jullie hebben misschien al eerder een landelijke VOG ingeleverd, maar daarop staan wellicht nog niet alle screeningsprofielen die nodig zijn voor de Nationale Jamboree. Mocht dit het geval zijn, dan staat deze VOG nu als vervallen in ons administratiesysteem SOL. Dit betekent dat er dan geen landelijke VOG geregistreerd staat en je een nieuwe moet inleveren. Hiervan krijg je een automatisch e-mailbericht.

Nog geen landelijk VOG
Anderen hebben helemaal nog geen landelijke VOG. Wanneer er geen landelijke VOG, of een vervallen landelijke VOG in SOL staat geregistreerd, heb je een aanvraaglink gekregen van de Dienst Justis. Deze link is 30 dagen geldig. Activeer deze link dus zodra je hem hebt ontvangen. Na activatie van de link en de controle van de gegevens, verzend je de gegevens. Als alles goed is, krijg je binnen 5 werkdagen de papieren versie van de VOG thuisgestuurd. Laat deze niet te lang bij je thuis liggen, maar stuur hem op naar Scouting Nederland in Leusden t.a.v. Team VOG. Postbus 210, 3830 AE Leusden.

Één extra kans
Wanneer je niet in de gelegenheid bent geweest om de link binnen 30 dagen te activeren, krijg je nog één keer een herinnering en een nieuwe link. Wanneer je deze ook laat verlopen en er is dan nog steeds geen landelijke VOG geregistreerd, kun je helaas niet mee naar de Nationale Jamboree.

Afdeling juridische zaken van Scouting Nederland zal hierna mogelijk contact met je opnemen. Zorg dus dat je op tijd een VOG geregistreerd hebt, zodat ook voor jou de Nationale Jamboree 2020 gewoon door kan gaan. Belangrijk hierbij is dat jouw juiste e-mailadres in SOL staat geregistreerd. Controleer dit dus en pas het eventueel aan. Meld dit ook aan de HRM-er van jouw onderdeel.

GEEN VOG = NIET MEE!


Openstaande vacatures

Wij zijn de komende tijd nog hard bezig met het vullen van een aantal superleuke vacatures. Ken jij iemand die geschikt is voor één van deze vacatures én zich in wil zetten voor de Nationale Jamboree 2020? Stuur dan vooral deze link naar hem of haar door: nj.scouting.nl/vacatures/nationale_jamboree_2020.

Een greep uit de openstaande vacatures:

 • Coördinator Challenge (Programma)
 • Coördinator Waterworld (Programma)
 • Hoofd Centrale Post (Productie)
 • Coördinator Deelnemersvoeding (Voeding & Horeca)
 • Inkoper/Financieel controller (Productie)

Kinderoppas

Wil jij als medewerker je kinderen tot en met 10 jaar meenemen naar de Nationale Jamboree? Dan is dat mogelijk! Voor kinderen van 1,5 tot en met 10 jaar wordt overdag kinderoppas aangeboden. Voor kinderen van 0 tot 1,5 jaar is deze voorziening er niet. Zij vallen onder de volledige verantwoordelijkheid van de ouders.

Als jij op je inschrijfformulier aangeeft dat je één of meer kinderen wilt aanmelden, vul dan “Ja” in bij de vraag die hierover gaat. Jij ontvangt dan binnen enkele dagen een aanvullend formulier om de gegevens van je kind(eren) op te geven.
In de medewerkersvoorwaarden lees je de voorwaarden waaronder deze voorziening wordt aangeboden.

Voor kinderen tot 1,5 jaar geldt een bijdrage van € 40,00 per kind. Voor kinderen van 1,5 tot en met 10 jaar geldt een bijdrage van € 120,00 per kind.


We hopen dat je deze nieuwsbrief goed hebt ontvangen! In de volgende nieuwsbrief zullen we je onder andere meer informatie geven over de aankomst en het vertrek van medewerkers tijdens de Nationale Jamboree en het dagelijks leven op het medewerkerssubkamp. Mocht je vragen hebben over één van de onderwerpen in deze nieuwsbrief: aarzel niet om deze te stellen aan je teamhoofd of het HRM-team!

Hartelijke groet,

Het HRM-team

Facebook