subkamp toekan color 1

Welkom

Bijna ons hele team komt uit de omgeving waar in 1948 de eerste Nederlandse  toekans  hun  nestje  bouwden, al  wonen  we  niet allemaal meer in deze regio. Dit eerste nestje werd in Avifauna in Alphen a/d Rijn gebouwd. Jaren lang pronkte de toekan in hun logo en toen een grote motel-keten het park overnam, namen ze ook dit logo over. De toekan-vlag zie je nu dus in het hele land wapperen.

Nu jij weet dat je deze zomer een toekan bent zal je er steeds meer en meer toekans zien! Je komt ze vanaf nu echt overal tegen. Niet alleen bij restaurants en op het bier van je ouders maar ook in winkels is de toekan een graag gezien vogeltje.


Wie zijn wij?

Het toekan-team is het jongste team. Niet qua leeftijd (we zitten tussen de 25 en 46 jaar) maar wel qua samenstelling. Allemaal hebben we aardig wat kampervaring in binnen- en buitenland. Op onze foto moeten jullie helaas nog even wachten want ons team groeit nog. Tijdens de jamboree vind je ons altijd in het Toe-kantoor.

Thema

Hier volgt informatie over het thema. 

Contact

Voor vragen kun je ons altijd mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Help Subkamp Toekan

Door met z’n allen een gigantisch nest te bouwen. We willen alle groepen vragen om papier mache eieren mee te nemen. Zo groot als een ballon en zo bont mogelijk versierd! Met deze eieren kunnen we van ons subkamp een echt nest maken. Toekans zijn hele trouwe vogels dus we willen aan jullie, de Nederlandse groepen, vragen om ook wat extra eieren te maken. Zo kunnen ook onze buitenlandse toekans hun terrein versieren. Leef je uit met deze toekan-eieren.

Onze kleur is geel en dat moet overal gaan opvallen. Zorg dus dat jullie zoveel mogelijk gele accessoires, kleding en versiering meenemen. Geel is dé kleur voor deze zomer!