logo panter

Welkom

Met zijn brede kop, extreem snelle poten en flink gespierde lijf is de panter het meest gevreesde dier van de jungle. Maar naast een killer body zijn panters bijzonder krachtig en staat vriendschap hoog bij hen in het vaandel. Dat is dan ook precies waar Subkamp Panter voor staat, namelijk vrienden die voor elkaar door het vuur gaan en elke uitdaging aan gaan. Jij bent de gelukkige die zich over enkele maanden, tijdens de NJ, een echte Panter mag noemen.

Wie zijn wij?

Het team wat jullie gedurende NJ2020 in de subkamptent kunnen vinden bestaat uit deze top panters. Samen staan ze klaar om jou van alle informatie voor NJ2020 te voorzien. Samen zijn we ongeveer goed voor zo'n 35 jaar aan leidingervaring dus dat moet goed komen! Panters forever! 

teamfoto

Thema

Hier volgt informatie over het thema. 

Leefgebied Panters

komen voor in Afrika (Luipaard) en in Azië (Zwarte Panter) en dit jaar natuurlijk ook in Nederland. Maar we verwelkomen op Subkamp Panter ook panters uit andere landen, namelijk Zweden, Noord-Ierland, Frankrijk en Zwitserland! Dus pak je woordenboeken maar uit de kast. Of niet natuurlijk, de taal van de liefde spreken we immers allemaal…

Contact

Check onze socials! Naast de website en de nieuwsbrieven zullen we je op de hoogte houden van alle gebeurtenissen vooraf, tijdens en na de NJ. Dat doen we via Instagram en Facebook. Heb je nu zelf al een toffe foto of video die alle panters direct moeten zien? Tag ons of stuur de foto/video naar ons mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uiteraard mogen alle vragen ook altijd naar dit adres gestuurd worden.

Help Subkamp Panter

De panters zijn top en dat moet iedereen weten! Daar hebben we jullie hulp natuurlijk bij nodig. Vandaar een paklijst waar jullie nu al over na kunnen denken:

  • (Rode) panterkleding
  • Panterkleed voor bij de tent
  • Sowieso alles wat rood is