Je wilt natuurlijk weten wat we gaan doen op de Nationale Jamboree. Deze pagina gaat over het programma, maar dat is natuurlijk nog niet alles. Naast het programma kampeer je met jouw groep, ontmoet je nieuwe vrienden uit binnen- en buitenland, doe je mee met activiteiten op jouw subkamp, bezoek je andere groepen op het terrein en feest je 's avonds met je vrienden!

Het programma is nog volop in het ontwikkeling. Dat betekent dat de lijst hieronder nog lang niet compleet is. Wel kunnen we al de namen en een korte omschrijving bekend maken van de grootste programmaonderdelen:

Adventure Trail

Ga op zoek naar avontuur bij Adventure Trail! We gaan op allerlei manier de omgeving van Scoutinglandgoed Zeewolde verkennen. Op het land en op het water!

Water World

We zoeken het water op bij Water World. Vaar, duik, dobber en zwem mee bij de verschillende spetterende wateractiviteiten.

Challenge

Ga de uitdaging aan bij Challenge. Laat jouw sportieve kant zien, overwin je angsten en doe mee met de spannendste spellen.

Scout Experience

Kies voor activiteiten in jouw interessegebied en schrijf je in!

The Big One

We gaan iets heel bijzonders doen tijdens de Nationale Jamboree. Met iedere aanwezige scout. Wat precies? Dat houden we nog even geheim.

Plaza

Het grote festivalmarkt centraal op het terrein van de Nationale Jamboree heet: Plaza! Heb je wat vrije tijd? Kom dan zeker langs.