subkamp logos piranha color 1

Welkom!

 Welkom op Subkamp Piranha! Wij verzorgen naast een topsfeer (samen met jullie!), toffe aankleding en goede communicatie ook een aantal programma onderdelen tijdens de NJ.

Wie zijn wij?

Een subkamp organiseren kun je niet alleen – daarom hebben we een mooi team samengesteld! Het team van subkamp Piranha bestaat uit 5 mensen. We kennen elkaar van de Wereld Jamboree in Amerika!

VLNR: Ruud, Erik, Jeroen (hoofd subkampen), Bas, Marjolein, Karen.

Piranha

Thema

Piranha’s leven in de prachtiger rivieren van Zuid-Amerika. Daar waar de Inca’s en Azteken eeuwen geleden leefden. Met tempels, kleurrijke maskers, dichtbegroeide jungles en vreemde tekens op vervallen pilaren. Daarom geeft de slogan ‘More than adventure’ maar al te goed aan waar het om gaat tijdens de Nationale Jamboree 2020: avontuur! Waan jezelf in de wereld van Indiana Jones en zet je tanden in eeuwenoude puzzels, en bijt je vast in de gevaren van touwbruggen en vlotten.

Contact

Naast deze website en de nieuwsbrieven willen we jullie ook op de hoogte houden via onze social media accounts! We zijn te vinden op facebook en instagram als @subkamppiranha. Voor vragen kun je ons altijd mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

no drama piranha

 

Help Subkamp Piranha

Wij maken van de Jamboree natuurlijk een geweldig feestje! Dat kan niet zonder jullie hulp! Dingen waar jullie nu al over kunnen nadenken:

  • Verzamel blauwe aankleding van je groep-terrein
  • Verzamel piranha-gadgets
  • Regel een zwembadje voor op je terrein
  • Deel onze social media: @subkamppiranha op facebook en instagram
  • Heb jij een goede slechte grap in het thema piranha? Stuur het ons of tag ons op social media! 

strip