Schrijf je nu in op onze 'insiders' maillijst!

Blijf op de hoogte van de Nationale Jamboree 2020

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden van de Nationale Jamboree 2020? Schrijf je dan in voor de 'insiders' maillijst. Via e-mails houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen rond de voorbereiding en belangrijke momenten, zoals de opening van de inschrijving. Natuurlijk gaan we je niet spammen ;) (Sign up for the English mailinglist here.)
Please let us know your name.

Please let us know your email address.

Het organisatieteam (OT) is van start!

Na goedkeuring van het Plan van Aanpak heeft het organisatieteam (OT) eind januari een taart aangesneden om te vieren dat ze van start mogen met de organisatie van de Nationale Jamboree 2020.

Na een lange tijd weggeweest te zijn werd het weer eens tijd een Nationale Jamboree te organiseren voor alle scouts in heel Nederland. Het belooft weer een spektakel te worden en het doel is dan ook om samen 9 fantastische scoutingdagen te gaan beleven met op zijn minst 3.500 andere Scouts in de zomer van 2020.

Houdt de website en onze andere kanalen in de gaten voor verdere informatie over de NJ2020!