Inschrijving Nationale Jamboree geopend

Een aantal maanden na de start van het organisatietraject is de inschrijving voor de Nationale Jamboree op woensdag 1 mei 2019 geopend. Dit betekent dat welpen, scouts, explorers en buitenlandse groepen zich kunnen aanmelden voor het kamp. Klik hier om naar de inschrijving te gaan.

Per groep kan één contactpersoon een inschrijving doen. Je geeft bij de inschrijving aan dat jouw groep/speltak komt en met hoeveel deelnemers en leiding. (Het aantal deelnemers en leiding kan daarna uiteraard nog gewijzigd worden). De individuele inschrijvingen voor deelnemers en leiding, met daarbij o.a. persoonlijke wensen en medische gegevens, kan vanaf december 2019 tot april 2020 gedaan worden. Daarover ontvang je uiteraard nader bericht.

Ga jij met jou welpen-, scouts- of explorerspeltak naar de Nationale Jamboree 2020? Wat tof! Schrijf je dan nu in!

1 april grap goed geslaagd

Een beetje reuring geven aan de Nationale Jamboree is belangrijk. Zeker omdat we graag zoveel mogelijk scouts en leiding uit Nederland en buitenland bereiken. Daarom bedacht wij als organisatieteam een 1 april grap. Met succes! De meeste scouts waren slim genoeg om de grap te doorzien, maar het zorgde wel voor een mooi bereik op social media.

De grap bestond uit de aankondiging over de naam van de Nationale Jamboree. Deze zou voortaan 'Dutch Jamboree' zijn. Dit om het event een meer internationale uitstraling te geven. Er werd meteen ook een nep-website www.dutchjamboree.nl gebouwd om de grap kracht bij te zetten.

De grap zorgde voor een groot bereik op social media. Er werden bijna 10.000 mensen bereikt en de post werd honderden keren geliked. Zeer succesvol dus. Het organisatieteam beraadt zich daarom alweer op de grap voor volgend jaar.

1aprilgrapnieuws

Het organisatieteam (OT) is van start!

Na goedkeuring van het Plan van Aanpak heeft het organisatieteam (OT) eind januari een taart aangesneden om te vieren dat ze van start mogen met de organisatie van de Nationale Jamboree 2020.

Na een lange tijd weggeweest te zijn werd het weer eens tijd een Nationale Jamboree te organiseren voor alle scouts in heel Nederland. Het belooft weer een spektakel te worden en het doel is dan ook om samen 9 fantastische scoutingdagen te gaan beleven met op zijn minst 3.500 andere Scouts in de zomer van 2020.

Houdt de website en onze andere kanalen in de gaten voor verdere informatie over de NJ2020!

Schrijf je nu in op onze 'insiders' maillijst!

Blijf op de hoogte van de Nationale Jamboree 2020

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden van de Nationale Jamboree 2020? Schrijf je dan in voor de 'insiders' maillijst. Via e-mails houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen rond de voorbereiding en belangrijke momenten, zoals de opening van de inschrijving. Natuurlijk gaan we je niet spammen ;) (Sign up for the English mailinglist here.)
Please let us know your name.

Please let us know your email address.